čtvrtek 17. srpna 2017

Recenze - Andělské karty

Andělské radyOficiální anotace

Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď?

Nádherně ilustrované andělské vykládací karty Andělské rady vám přinášejí jednoduché, srozumitelné a spolehlivé odpovědi na vaše otázky. Nyní jsou karty navíc v nové praktické velikosti, abyste je mohli mít vždy při sobě. V přiložené knížečce najdete popis základních způsobů vykládání a podrob­nější významy poselství jednotlivých karet. Přizvěte si své anděly na pomoc.

Proč jsem si karty vybrala?

Vykladacích karet mám sice poměrně dost, buď to jsou ale taroty nebo karty, které slouží k složitějším výkladům. Karty na každodenní výklady zatím nemám, tudíž pro mne tyto byly tím pravým. Občas je totiž fajn si jen tak sednout a zodpovědět si na jednu otázku, která vás tíží.

Hodnocení

Andělské karty jsou kompletem 44 karet a knihy, která slouží coby příručka pro výklad. Radleigh Valentine je vytvořil ve spolupráci s Doreen Virtue, kterou snad netřeba představovat. Tato léčitelka má na kontě bezpočet knih s andělskou tématikou, stejně jako souborů vykladacích karet, které vytvořila sama či ve spolupráci s dalšími kolegy. Za ilustracemi těchto Andělských karet stojí Marius Michael-George a netřeba říkat, že jsou naprosto dechberoucí. Přímo z nich čiší uklidňující a pozitivní energie, tudíž váš výklad bude velmi příjemnou zkušeností. Karty jsou laděny do zlaté, což mimojiné působí honosněji.

Kromě 44 karet, které obsahují ilustraci a heslo, které slouží jako odpověď na vaši otázku, obsahuje set také knihu, která slouží jako příručka pro výklad. Kromě obsahu zde najdete úvod, ve kterém autoři vysvětlují, k čemu samotné karty slouží. Dále následuje návod na to, jak si karty připravit k výkladu, očistit je, jak je lze kombinovat s ostatními balíčky a také, jak je vykládat. V druhé polovině brožurka najdete významy jednotlivých karet. Andělské karty jsou primárně určeny ke každodennímu jednorázovému výkladu a jsou podle toho i koncipovány. Měly by vám sloužit v situacích, kdy se nedokážete rozhodnout a potřebujete popostrčit, nebo tehdy, když před vámi leží několik možností a vy si nedokážete vybrat.

"Situace se zlepší."

Oproti klasickým setům jsou Andělské karty menšího formátu, tudíž je lze pohodlně vozit v kabelce či s nimi cestovat. Můžete je tak mít vždy při ruce a udělat si výklad prakticky kdekoliv (pokud vám tedy nevadí, že na vás budou na veřejnosti koukat jako na zjevení).

A mé dojmy? Pod rukama mi prošlo už nespočet setů vykládacích karet, tudíž mám s čím porovnávat. Tento set mne příjemně překvapil a splnil vše, co jsem od něj očekávala. S kartami nebude mít problém manipulovat ani úplný začátečník. Ilustrace jsou vskutku dechberoucí, ale s tím u karet u Doreen počítám už dopředu. Zlatou barvu mám ale ráda, takže rozhodně palec nahoru. Líbí se mi, že výklad není vůbec složitý a stačí položit jednu otázku - pro jednorázový výklad ideální. Pokud tedy nehledáte nic složitého, šáhněte po tomhle setu. Bonus navíc - jsou fakt malinkaté!

Andělské karty bych doporučila všem, kteří hledají nenáročný a dobře vypadající vykládací set pro kažodenní použití.

Celkové hodnocení:  4 z 5 hvězdiček 


Děkuji internetovému knihkupectví Knihcentrum.cz za poskytnutí recenzního balíčku. 
Více o kartách ZDE

Zdroje
Anotace a obal

Žádné komentáře :

Okomentovat