středa 13. června 2018

Pokračujme v sériích! - Letní Summer Challenge (21.6. - 31.8.2018)


Léto je nejlepším časem na čtecí challenge (pokud tedy nejste oba dva měsíce pryč nebo v práci jako většinou já). Jelikož se ale v září chystám na další Erasmus do zahraničí, chci stihnout přečíst co nejvíc z vlastní knihovny. A určitě nejsem jediná, kdo má trochu větší problém dočítat série. Proto jsem si řekla, že by bylo fajn uspořádat čtecí challenge, ve které bych primárně četla pokračování sérií, které mi už dlouho leží na polici. A proč se o tom rovnou nepodělit i s vámi?

O co tedy půjde? V termínu od 21.června do 31. srpna 2018 poběží výzva, do které se můžete zapojit dle vlastního rozhodnutí. Účast je čistě dobrovolná. A cíl výzvy? Přečíst co nejvíce knih, která jsou pokračováním rozečtených sérií - druhé, třetí až xté díly, které ve vaší knihovně čekají na přečtení. Pokud máte blog, můžete zveřejnit úvodní článek s vaším TBR a monitorovat to, jak si vedete. Pokud máte instagram, můžete postovat fotky pod hashtagy #ctemeserie a #letnicteni. Pokud tu máme booktubery, můžete i natočit video. Záleží jen na vás. A pokud nemáte ani blog, ani nic jiného? To nevadí! Zapojit se můžete i tak.

 Jakýkoliv článek či post nezapomeňte postnout sem pod článek, ať vás můžu hodit do seznamu a případně sdílet.



Seznam účastníků:

3 komentáře :

  1. Moje letní TBR najdeš tady (https://marky-books.blogspot.com/2018/06/seznam-knih-na-leto-2018.html) a dost knih tam sedí, tak se snad taky stihnu zapojit ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle nápad se mi vážně líbí :)Mám dost rozečtených sérií a bylo by skvělé je konečně dočíst :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý nápad. Že by první challenge, které se zúčastním a dotáhnu do konce? :D

    OdpovědětVymazat