pátek 1. března 2019

OtakuAThon 2019 | TBR

Source


Už dlouho jsem se nezapojila do žádného readathonu a po pravdě... celkem mi to chybělo! Nedávno jsem ale u booktuberky Kristin, kterou sleduji už dlouho, objevila OtakuAThon, ve kterém jde hlavně o čtení mang a sledování anime. A nebyla bych to já, abych se nezapojila!

INFO

OtakuAThon je readathon a watchathon, který pořádají AlexaLovesBooks a Super Space Chick. Probíhá od 1. do 4.března a úkolem je přečíst co nejvíce mang / zhlédnout co nejvíce anime. Kristin a Alexa přišly i s řadou challengí, do jejichž plnění se můžete pustit. Progress ostatních a různé foto challenge můžete sledovat na instagramu nebo na youtube pod hashtagem #OtakuAThon.


MŮJ TBR


Jako první dvě volume tu mám Čarodějovu nevěstu 6 a Tokijského ghúla 13. Obě budu číst pro splnění challenge mang, které jsem si koupila/dostala jako poslední.


Food Wars 6 a 7 tu mám pro splnění challenge dohnat sérii, ve které jsem pozadu. I když mám doma už 14 dílů, nějak jsem pořád pouze na pětce. Monster Musume 1 tu mám pak pro challenge přečíst manga adaptaci anime, které se mi líbilo.


Pro challenge navštívit staré favority tu mám hned tři mangy - Future Diary 6 a Naruta 38 a 39. Obě série mám už nějakou dobu rozečtené a přišel čas se jim opět trochu věnovat.


Jako další challenge, kterou jsem se rozhodla plnit, je přečíst mangu, kterou mi někdo doporučil. Zvolila jsem první volume Akame ga Kill, která mi byla doporučena hned z několika zdrojů. Další challengí je začít novou sérii. Pro tu jsem si vybrala první díl Magi. A nakonec tu mám úkol vybrat si mangu v žánru vlastního výběru. V žánru shounen jsem si vybrala čtvrtý a závěrečný díl JoJo's Bizarre Adventure: Battle Tendency.

A nakonec celé TBR pohromadě!

Žádné komentáře :

Okomentovat