neděle 15. prosince 2019

Měsíční chvástačka (říjen 2019)


Meme pořádané Judit

Knihy, které jsem si koupila


Jako první mi dorazila zásilka z Gildie. Další polská manga! Rovnou jsem si doobjednala sedmý a osmý díl Future Diary, které mi chyběly a přihodila jsem k nim i Citrus 4, Kakegurui 1 a Sekret Panny Watanuki 1.


Další mangy z Gildie! Oko Horusa 4, Angels of Death 7, Kiss him, not me 10, Mahou shoujo site 5, The Promised Neverland 11, Danganronpa 4, Kamisama Kiss 20 a Perfect World 5.


Nakonec tu mám tři anglické knihy. Find Me jsem chtěla do sbírky, Winter mi dorazila z bazaru na BWB a The Well of Ascension jsem ukořistila v Praze.


Knihy, které jsem dostala



Mám tu i nějaké dárky. Od Matty jsem na Humbooku dostala jedničku Gantze (nesnáším!), od přítele mi pak k narozeninám přišly hned tři knížky. Dvě mangy v angličtině - deluxe edition Uzumaki a Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders 01 a The Merciless.


Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk



Jako první tu mám tři "knížky" od Slovartu. Kirke, která byla absolutně boží, Probuď monstrum a Motivační diář 2020 od A Cup of Style.


Následuje velká hromádka knih od Albatrosmedia. Superman: Ničitel úsvitu, Až přejde zima, Ze života knihomolky, Poutník, čarodějnice a červ, Eliza a její nestvůry a Nevlastní sestra.


Od AMka mi pak dorazil i Boží hrob, to bylo tvé jméno. 1, Rozdělené království, Žár a Kde zní zpěv krkavců. Od Knihcentra mi pak dorazilo Skryté poselství.

A nakonec všechny pohromadě!


A jaký byl váš říjen?

Žádné komentáře :

Okomentovat