středa 15. července 2015

RIP IT or SHIP IT Book Tag #2


Na Booktube se v poslední době objevil nový tag, s kterým přišla Emmmabooks

Jmenuje se RIP IT or SHIP IT a jde v něm o to vylosovat si náhodné postavy s knih a rozmyslet se, zda byste daný pár podpořili (SHIP IT) nebo ne (RIP IT). 

Jsem tu s druhou částí! 




1. Daenerys (Hra o trůny) x Jace (Nástroje smrti)

ANO! Další z mých oblíbených párů, které by byly naprosto epické. Dokážete si představit Matku draků, jak bojuje o Železný trůn s Jacem po boku? Jace je sice dost frajírek, ale jsem si jistá, že Dany má takové typy ráda. Jako milenec do postele ideální. Dokážete si představit Daenerys a Jace Targeryen jako vládce Westerosu? Já ano!




2. Orihime (Bleach) x Urahara (Bleach)

ANO! Tady si nejsem sice úplně jistá, jak by to dopadlo, ale tak za pokus člověk nic nedá. Kdyby Urahara sundal klobouček a oblékl se do smokingu, tak by vedle Inoue vypadal božsky! Mít po boku léčitele je navíc taky výhoda. Možná by trochu vadilo, že je Urahara trochu troll, ale tak... Orihime by si ho srovnala a místo Kurosaki-kun by volala Urahara-san.




3. Tris (Divergence) x Bellamy (Prvních 100)

ANO! Sice Tris úplně nemusím a Bellamymu bych nesvěřila skoro nikoho (kromě Clarke), ale jo. Těmhle dvoum by to seklo. Tris je už od začátku Neohrožená a jsem si jistá, že by mezi Stovku dobře zapadla. Nějaký trénink už má, takže by Bellamymu pomáhala s vedením tábora a lovila by... Bell je navíc tak trochu jako Four, takže... ano!




4. Alexander (Měděný jezdec) x Dimitrij (Vampýrská akademie)

ANO! Sice osobně nejsem fanouškem ani jednoho z chlapců, jsem si jistá, že dohromady by byli nepřekonatelní. Každá druhá fanynka by omdlévala už jen při náznaku polibku. Možná by byl trochu problém s tím přebytkem testosteronu (hlavně u Alexandra, nedokážu si moc představit Dimku na Alexově stole), ale zvládli by to. Oba mluví rusky a jsou to vojáci - nepřekonatelné duo.




5. Kalona (Škola noci) x Stevie Rae (Škola noci)

ANO! Tohle je celkem logické a po událostech ve Škole noci by to i šlo, když jsou to kamarádi a Kalona si Stevie Rae váží (a chodí s jeho synem). Nicméně - tenhle pár by byl skvělý, nesmrtelný, který střeží kněžku červených upírů. Pokud by náhodou zlobil, Stevie Rae by ho mohla pozlobit a trochu uvěznit v zemi. Kovbojka a nesmrtelný? Proč ne!




6. Alex Fuentes (Perfect Chemistry) x Isabella Lightwood (Nástroje smrti)

ANO prosím! Pro tenhle pár udělám cokoliv. Alex má tetování, Izzy zase runy... Oba jsou pěkně badass. Izzy by do gangu stoprocentně zapadla - a s Alexem by jim to slušelo. Škoda, že jsou z jiných knih.




7. Ulquiorra (Bleach) x Gwendolyn (Rudá jako rubín)

ANO! Gwenny je sice taková nevinná dívenka, která se najde až v průběhu série, ale k Ulquimu se hodí. Je to hodné děvče, které by mu objasnilo, jak funguje lidské srdce a láska. Navíc jsem si jistá, že by jí Ulqui ochránil před jakýmkoliv nebezpečím (kromě Hollow Ichiga). Dostal by tak možnost opustit Hueco Mundo a dostat se do našeho světa (a cestovat časem!). 




8. Aizen (Bleach) x Shay (Smečka)

NE! Bože, i když bych tenhle vztah Shayovi moc ráda přála (umři!), v reálu by to nešlo. Aizen k sobě drahou polovičku nepotřebuje, jeho jediným cílem je ovládnout svět a stát se nesmrtelným... samozřejmě je vše jeho plánem. Shay by s ním byl ve velkém maléru - znamenalo by to, že ho Aizen sleduje už od narození, což... je meh.




9. Vandža (Sága Darrena Shana) x Galadriel (Pán prstenů)

ANO! Galadriel v mnohém připomíná Lady Evannu, kterou Vandža zbožňuje. Gala je sice elfskou královnou, která v sobě v podstatě nosí světlo (a je krásná), Vandžu, upířího knížete, by zkrotila během minuty. A třeba by se i začal mýt.




10. Kelsey (Tygrovo prokletí) x Clarke (Prvních 100)

NE! Tohle by nešlo. Kelsey je moc tupá na to, aby se vyrovnala Clarke. Navíc by stoprocentně nepřežila ve světě Stovky, kde by umřela během prvních několika hodin. Nech si zajít chuť, Kels, Brave Princess patří Bellovi.


11. Mikasa (Útok Titánů) x Darren Shan (Sága Darrena Shana)

ANO! A to z jednoho prostého důvodu - Darren se skoro ve všem podobá Erenovi, do kterého je Mikasa zamilovaná... Takže už jen proto. Představit si Darrena ve světě Titánů je hodně vtipné. Ale co, v jeho pozdější podobě by byl docela velkou podporou. Že by takové menší Prověření?




12. Morfeus (Šepotání) x Princ Maven (Red Queen)

ANO! Well, tenhle pár by byl trochu ošemetný, protože známe svoje lidi... Ale co. Morfeus je na to šílený dost a určitě by mezi Stříbrokrevné zapadl. Navíc chodit s princem... Yes, please!


13. Brumbál (Harry Potter) x Frodo (Pán prstenů)

ANO! Další skvělý pár, který prostě musíte shippovat. Brumbál se hodně podobá Gandalfovi, který je Frodův předchozí milenec, takže proč nepřesedlat na jiného čaroděje, který je dokonce mladší než Gandalf? Frodo prostě jede ve velkém!



14. Alec (Nástroje smrti) x Magnus Bane (Nástroje smrti)

ANO! Tohle je prostě instalove a hlavně canon, takže tohle je prostě must. Maleca shippuju i v knihách. Takže klid, fanynky, tyhle dva nikdo nerozdělí!




15. Voldemort (Harry Potter) x Misa Amane (Death Note)

ANO! Voldemort se v mnohém taky považuje za boha... a jelikož Misa miluje Kiru, mohl by se Voldy stát Bohem nového světa taky, ne? Voldy navíc potřebuje nějakou pěknou společnost, která by ho u potenciálních uctívačů trochu zlidštila (a aby vypadal dobře v televizi).

3 komentáře :

  1. Opět výborný výběr! A vidím, že jsi na tom ve spoustě věcech stejně jako já :D (Ano, umři Shayi, prosím!!!!)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou párečky :D Hlavně Daenerys a Jace a Brumbál a Frodo :D Ti se k sobě hodí :D

    OdpovědětVymazat