sobota 3. září 2016

Měsíční chvástačka (srpen 2016)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


Jako první tu mám úlovky z výprodejů z Tesca, o kterých jste určitě slyšeli. Jelikož tam pracuji, nebylo vůbec těžké tyhle miláčky přehlédnout. Jde o pokračování sérií, které jsem sice nečetla, ale první díly mám doma a chystám se na ně. Jen jeden rok, Spáleniště a Měděná rukavice. Nenechte je tam.


Jako další tu mám dva úlovky z LK. O Výjimečné se u nás kdysi hodně mluvilo. Je to dost vychvalovaná fantasy, a tak jsem neodolala. Od Léta mrtvých mne odrazuje hodně negativních recenzí, ale zkusit se má vše.


Jako poslední tu mám tři knihy od bazaru od Kath, která se zbavovala některých kousků ze své knihovny. A že bylo co vybírat. Vybrala jsem si Juliet Immortal, kterou holky hodně vychvalovaly a Once Dead, Twice Shy a Early to Death, Early to Rise, po kterých pokukuji už nějaký ten rok (od doby, co jsem četla povídkový prequel v Prokletém maturiťáku, ten premis byl prostě boží).

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :C

3. Knihy, které jsem dostala


V srpnu jsem se také poprvé viděla s Isym, který mi věnoval naprosto úžasnou knihu - Kapesní atlas okrasných ptáků (kdo mě znáte, tak víte, že jsem měla bakalářku o ptácích...).

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk

Stránky světa (Stránky světa, #1)

Od nakladatelství CooBoo mi přibyl jeden e-book, konkrétně Stránky světa, které momentálně čtu :)

A všechny pohromadě :)

5 komentářů :

  1. Vůbec jsem nevěděla, že je Výjimečná v LK, díky moc za informaci, za tu cenu si ji rozhodně pojedu koupit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kapesní atlas okrasných ptáků jsme taky kdysi měli doma xD ale při tom všem stěhování už ani nevím kam se to vytratilo. Ale pamatuji si, že jsme ji měli v skoro salátovém vydání xD ale vždycky sloužila i tak dobře:))

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo, pekne. Na Leto mrtvych jsem taky koukala, ale nakonec jsem to v LK nevzala...

    OdpovědětVymazat
  4. Výjimečnou jsem taky koupila, ale úplnou náhodou. Zatím jsem o ní neslyšela, tak jsem zvědavá, jaká bude.

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavne na Slovensku sa už Výnimočná ani nedá zohnať, všade vypredaná. Asi pred mesiacom, keď som bola v Prahe som na ňu náhodou natrafila, takže celá natešená som doplnila sériu. Dve po našom, jedna v češtine... Prežijem. Po tom, čo u nás prestali vydávať Nádherné bytosti, tiež som musela dokupovať takto (vraždiť ich!!!)

    Inak, júúúú! Danganronpa :D Ach, spoilery nie! Ja hrám hry (pozerala som anime) a Nagito ešte nevystúpil s reťazou na krku :D

    Viallen z http://all-dreams-are-real.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat