čtvrtek 31. května 2018

Měsíční chvástačka (leden - květen 2018)

Meme pořádané Judit


Knihy, které jsem si koupila



Jako první tu máme dvě knížky, které jsem si koupila z BD. Restore Me jsem měla dlouhou dobu v předobjednávce. Samozřejmě mi nemohla chybět v knihovně. Hero at the fall byla za hubičku, takže to byl taky insta buy. Navíc ta obálka!


Zbytek knih už mám z UK, kde jsem byla půl roku jako student. Children of blood and bone už jsem stihla přečíst a jsem spokojená. Rozhodně boží, stejně jako The Cruel Prince. Sice byl docela záhul vézt domů hardback, ale přežil to. Navíc za tu cenu... Norse Mythology jsem taky už přečetla a i když to úplný skvost nebyl, ta obálka to vynahrazuje.


Sky Song je dětská kniha a nikdy jsem o ní neslyšela. Viděla jsem ji ale ve Waterstones podepsanou a neodolala jsem. Příběh byl taky fajn, takže rozhodně nelituji. Ve Foyles jsem narazila na podepsanou Traitor to the throne, kterou už sice mám, ale podpis... chápete. Na Cirque du Freak jsem narazila v antikvariátu ve městě, kde jsem studovala. Za libru jsem ji tam nemohla nechat, protože ta obálka je fakt boží... a leskne se! The Hazel Wood už jsem taky měla šanci přečíst a zklamaná jsem nebyla. Opět zvítězila i nizoučká cena (místní Tesco mě zabíjelo).


První díl jsem sice nečetla, ale i tak jsem si musela Perfect pořídit, protože stála směšnou cenu a navíc sehnat tuhle edici, která by mi ladila k prvnímu dílu u nás skoro nejde. Na letišti při cestě dom mi ještě zbyly nějaké libry, takže jsem šáhla pro I have lost my way. A posledním úlovkem z Anglie je Waterstones exclusive fan art edice A Court of Frost and Starlight, kterou jsem tam nemohla nechat.


Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk



Za těch pár měsíců a květen se mi tu nashromáždila pěkná kupka recenzáků. Jako první tu máme Tokijského ghúla 8 a 9, na které jsem se neskutečně těšila.


Dalšími přírůstky jsou první tři volume Čarodějovy nevěsty. Viděla jsem anime, tudíž jsem věděla, do čeho jdu. A je to paráda!


A jako další tu máme nálož z CooBoo. Na Ohnivou krev i Aerii jsem se těšila už nějakou dobu od přečtení prvních dílů. Led nebo oheň už mám za sebou a bohužel je obálka lepší jak samotný děj.


Od AM pak dorazilo ještě Černé znamení, které čtu momentálně. Ze Slovartu Nejdelší den Adama T. a od Fantasye další díl Země příběhů.


Ze Slovartu pak ještě dorazil Pán stínů, V pasti času a Neuvěříte, co se stalo potom, které už mám přečtené.

A nakonec všechny pohromadě!


1 komentář :

  1. Fotka na konci je skvělá, taková hromada. :) Ale knih není nidky dost, že. :)))

    OdpovědětVymazat