čtvrtek 5. dubna 2012

Dopisy hrdinům II.


Chtěla bych se přidat k novému čtvrtečnímu meme, ktero pořádá Awekki.
Cílem tohoto meme je napsat fiktivní dopis nějakému knižnímu hrdinovi. Skvělý nápad!
 
Drahý Paule Slatere,
 
buď poctěn tím, že ti vůbec píšu dopis. Pro tuhle chvíli tě nemusí zajímat, kdo jsem, to objasním až o něco později. Dozvěděla jsem se o tom, co jsi chtěl udělat Hectoru de Silvovi, taktéž Jessemu. Sussanah to viděla na vlastní oči. Chápu, že jsi hajzl, což mi ale nezabrání ti přesto napsat dopis. Vím, že jsi inkarnátor. A i přesto, že já nejsem mediátor ani inkarnátor, chtěla bych se s tebou spojit. 
 
Ta tvoje cool fasáda je občas fajn, ale na druhou stranu právě díky ní jsi ztratil Sussanah. Ztratil bys jí stejně, jelikož na Jesseho prostě nemáš, ale i přesto si myslím, že jsi cool. Mám ráda záporáky. A ty máš něco, co potřebuju, ale nedokážu. Cestuješ časem, Slatere. Chtěla bych si uddělat takový malý výlet (je mi jedno, že to ubírá mozkový buňky), prostě bys mi to mohl zařídit. Pozdravuj a buď hodný na svého brášku, Paule, nebo si na tebe posvítím. Chudáček malý, v tak mladém věku musí být Mediátorování těžké, nemyslíš? I když si o otci Domovi myslíš, že je to plesnivej dědek, vyřiď mu prosím pozdravy. Chápu, že jsi na školu Junipera Sery nastoupil hlavně kvůli Suze, ale stejně mi představa tebe v náboženský škole připadá směšná. Promiň.
 
Očekávám, že mi obratem pošleš letenky, když si to můžeš dovolit. Ráda bych strávila v Carmelu prázdniny a tvoje božská vila je tím pravým hotelem pro mě. Užijeme si spoustu legrace, Paule. A na konec jedna rada, nesnaž se předhodnit Jesseho, Jesse je prostě klaďas a na ně nemá nikdo.
 
Se zadostiučením
 
Tvoje velká fanynka K. 

1 komentář :

  1. Jako bys mi mluvila z duše:D
    Skvělý dopis, nad kterým jsem se nedokázala neusmívat, jen zmínka o Mediátorovi potěší.

    OdpovědětVymazat