sobota 4. srpna 2012

Měsíční chvástačka (Červenec 2012)



Meme pořádané Judit






1. Knihy, které jsem si koupila





Tento měsíc jsem si koupila jen pět knih, a většině můžu být vděčná za Knižní sraz, který jsme podnikly s Kath, Abyss a Amy v Hradci Králové. Odvezla jsem si odtamtud Banku těl: Mladší, Dokonalý pár a Páni mají radši sukuby. Na BookDepository jsem si pak předobjednala za skvělou cenu Annu Dressed in Blood a ve velké akci jsem si koupila Animal farm.




2. Knihy, které jsem vyhrála


Tento měsíc byl na výhry o něco lepší než ty ostatní. Nejlepším dárečkem pro mě bylo hardbackové Shatter me, které vypadá naprosto dokonale. Měla jsem velkou radost i ze Sekáče, protože Pratchetta zbožňuju.

3. Knihy, které jsem dostala jako dárek


Od Willindy jsem v rámci našeho původního srazu dostala The Goddess test, za který ti ještě moc děkuji a druhou knihu, kterou jsem od ní dostala, je Zavržený. Od Kath jsem dostala naprosto luxusní knížečku Díky za vzpomínky, jejíž obálka je děsně cute.

4. Knihy, které jsem dostala na recenzi

Oreimo The Selection (The Selection, #1)

Na recenzi jsem si vyžádala jen pár e-knih na NetGalley. A to: Beautiful disaster, The Selection, Oreimo Volume 1, Dark Matter Volume 1.


Beautiful Disaster (Beautiful, #1)
















A na závěr celkový pohled na všechny ty knihy :)




3 komentáře :

  1. Ach jo, ty knížky vypadají skvěle! Závidím Annu, Zavrženého a Shatter me. A Díky za vzpomínky taky nevypadám zle...^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevypadá, na co myslím?! :D
      I když se mi u Shatter me víc líbí oko-obálka, alias paperback. :D

      Vymazat
  2. Ty knížky vypadají vážně dobře! :) A koukám, že se ti jich sešla pěkná hromádka :)

    OdpovědětVymazat