pátek 14. února 2014

Knižní chvilky (3)

Už hodně dlouho tu nebyl projekt,  který vymyslela TerezZ. A jelikož jsem zase po dlouhé době něco fotila, podělím se s vámi o fotky.


Začal letní semestr, což znamená návrat do akce. Na zkoušku z české literatury máme mít 28 děl, tak jsem pomalu začala, abych to stihla. Do toho samozřejmě i světovka a nesmí chybět Příruční mluvnice česká na lexikologii. Ať žije městská knihovna!


A pomalu se blížíme k hlavnímu tématu dnešních chvilek. Je Valentýn. No a co? Oslavila jsem jej příjezdem domů a dobrým kafem. Úžasnou termosku na kafe jsem si koupila v Crosscafé. Nálepky od mamky se budou hodit na pohledy a Vatikánské kobky máme číst na světovce, takže jsem si jí pořídila. No jo, naše knihovna jí prostě nevede. A nakonec moje největší láska - dokonalé Ignite me, kterému věnuji zbytek fotek.


No není to nádhera?


Nechápu, jak jsem si toho ptáka nemohla nevšimnout.


Fear will learn to fear me!


Yes, Juliette!


Už se těším na re-reading :))


Miluju její rukopis. Tahereh píše rozhodně líp jak já.


Všichni tři miláčci dohromady (Unite me dorazí až za týden).


Dokonalost sama ♥


Bez obálek spolu ale pěkně ladí (až na autorku).


A takhle to vše začalo...

11 komentářů :

  1. páni, nádhera! už bych ji taky chtěla mít doma. bohužel si budu muset počkat na českou verzi. CooBoo mám moc ráda, ale nějak nechápu, proč museli vytvářet nové obálky, když právě k sérii Roztříštěná jsou TAK DOKONALÉ. obzvláště ten poslední díl. kdo tohle vytvořil, tak je opravdový umělec. prostě nádhera.

    toho ptáka jsem si všimla hned u obálky prvního dílu. ale chápu tě, někdy člověk pro oči nevidí :-) a s tím rukopisem s tebou musím též souhlasit ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach bože. Ignite me vypadá tak dokonale. Nejradši bych si tuhle sérii pořídila v angličtině, protože ty obálky jsou úchvatný. =)

    OdpovědětVymazat
  3. Stejně tu ženskou na obálce nemam ráda... Proč tam nemohli dát oko, aby to ladilo?! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky to dneska vidím na kafe. Nebo možná kapučínko :-) Tyhle tři krásky vypadají opravdu moc dobře, hlavně tedy poslední dvě. Zdá se mi to, nebo je ta první tak trochu.. víc.. jiná? :-/

    OdpovědětVymazat
  5. Díky bohu za to, že většinu knížek na českou literaturu mám v drahouškovi Lokim, jinak bych asi poněkud propadla depresím... XD (A že při koukání na tu první fotku propadám...)

    OdpovědětVymazat
  6. Ach, Ignite Me... ta dokonalá obálka! ♥ Nemůžu se dočkat toho, až kniha vyjde v češtině! :) A máš moc pěkný termohrnek z Crosscafé :))

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky :-) Ignite me má krásnou obálku. Celá série k sobě pěkně ladí :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo, nemůžu se dočkat až Ignite me a Unite me dorazí. :)

    OdpovědětVymazat
  9. OMG! Ty vypadají společně tak krásně! Až budeš mít i novely, tak můžeš nafotit novou kolekci. Já už se na tu mojí těším! Áááá ke mněěě! ;D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezké fotky! :)
    Já ještě nečetla ani Shatter me, ale mám knížku půjčenou z knihovny, tak se do ní co nejdříve pustím :) :D
    ... já už nedělala knižní chvilky strašně moc dlouho, ale chtěla bych je udělat dnes večer :)

    OdpovědětVymazat