sobota 21. února 2015

TOP desítka mužských anime postav + pár k tomu (it's getting hot in here)


Už dávno jsem slibovala nějaký článek, kde bych se trochu víc zaměřila na anime a mangu. A svůj slib plním. Protože jenom psát recenze mě nebaví. Blog by byl zbytečně zahlcený. Navíc jsem v poslední době přečetla dost mangy a vrátila jsem se i k anime. A proto tu je Anime/Manga koutek, kde se budu moct vždycky vypsat.


Pro dnešek jsem si vybrala nějaký ten žebříček. A to rovnou kluky, kteří mě v anime nějakým způsobem učarovali a já se do nich zamilovala. Je jich samozřejmě daleko víc, ale tahle desítka je tak nějak stálá. A aby se neřeklo, tak přidám i pár dalších. Pořadí nemá žádný vliv. V závorce je vždy anime, odkud daný krasavec pochází.

Teru Mikami1. Teru Mikami (Death Note)

Něco o něm: 

Teru Mikami je prokurista a právník, který celým srdcem podporuje Kiru. Spravedlnost pro něj byla vždy na prvním místě. Už od mala bránil slabší a pokračoval v tom i v dospělosti. V některých věcech je sice trochu šílený, ale to by se mu dalo odpustit. Jeho oblíbeným slovem je "Delete". A je to Kira.

Proč ho tak miluju:

Protože je neskutečně hot. Mikami je šílenec. A to se mi na něm líbí. Kromě toho, jak vypadá. A ten jeho smysl pro spravedlnost... Nebudu předstírat, že bych nějak zvlášť milovala L, takže jsem si v tomhle anime našla jiné miláčky. A Mikami je můj favourite padouch. Deal with it.



Takuma Ichijou2. Takuma Ichijou (Vampire Knight)

Něco o něm: 

Takuma je upír a patří do Noční třídy. Je blízkým přítelem Kanameho. Ichijou se snaží vycházet s lidskými studentkami, je milý a hloubavý. Umí to s meči.

Proč ho tak miluju:

Trpím obsesí s blonďáky. Otevřeně to přiznávám. Takže proto tu skončil právě Ichijou. Navíc mi v anime nepřišel jako nějaký nafoukaný Kaname nebo Zero... Ichijou tam sice nebyl tolik jako ostatní, ale i přesto bych ho brala všemi deseti. Líbí se mi, jak se chová k lidským studentkám, je milý a tak dále. Navíc se choval pěkně i k Yuuki.


3. Hanabusa Aidou (Vampire Knight)

Hanabusa AidouNěco o něm: 

Hanabusa je také upír. Narozdíl od Takumy je to ale rošťák, který je rád středem pozornosti. Svoji popularitu u lidských děvčat si nesmírně užívá. Rád škádlí Yuuki, což se vůbec nelíbí Kanamemu. Hanabusa ovládá led.

Proč ho tak miluju:

Že by další blonďák? Přesně tak. U Hanabusy jsem si nejvíc oblíbila jeho povahu. Je to malej zmetek, kterej je rád středem pozornosti. A navíc ovládá led, což je super cool! Já nevím jak vy, ale já bych se od něj klidně nechala pokousat.


4. Tamaki Suoh (Ouran High School Host Club)

Tamaki SuohNěco o něm: 

Tamaki je vedoucím ouranského hostitelského klubu. Je napůl Francouz a občas tak i mluví. Je šíleně dětinský a myslí si, jak je neodolatelný. Má velkou slabost pro Haruhi, kterou by nejradši bránil vlastním tělem (doslova). Jeho nejlepším kamarádem je Kyouya (což nechápu). Poor Tamaki.

Proč ho tak miluju:

Ehm.. Další blonďák. Překvapení? Já tedy ne. Ouran bylo jedno z prvních anime, které jsem viděla. A Tamaki byl jednička. Neuvěřitelně vtipný, dětinský a prostě ťuťuťu. A ta jeho hraná nafoukanost byla vážně moc osvěžující.


5. Grimmjow Jaegerjaquez (Bleach)

Grimmjow JaegerjaquezNěco o něm: 

Grimmy je Arrancar a patří do Espady, konkrétně je číslo 6. Býval Hollowem. Jeho forma po vytasení meče připomíná vzdáleně pantera. Grimmjow je trochu dětinský, moc neuznává autority a rád bojuje.

Proč ho tak miluju:

Do Grimmíka jsem se zamilovala nedávno. Je to tak pár dní zpět. Váhala jsem, jestli se do desítky dostane on nebo Starrk, nakonec to ale vyhrál Grimmy. Mám ráda kočky a Grimmy je prostě kocour. Ani mi nevadí ta jeho Hollow díra v břiše. Navíc jeho úsměv... Stojí za hřích.


6. Renji Abarai (Bleach)

Renji AbaraiNěco o něm: 

Renji je Shinigami. Vyrůstal v jedné z nejchudších a nejkrvavějších částí Rukonu spolu s Rukií Kuchiki. Je podkapitánem šesté jednotky pod Kaptiánem Kuchikim. Jeho meč se jmenuje Zabimaru a při vyvolávání shikai Renji užívá formulku "Howl, Zabimaru". Renji je impulzivní, dětinský, lehce nafoukaný. V krizových chvílích dokáže být ale seriózní. Brání ty, které miluje. Jeho snem je porazit Byakuyu Kuchikiho.

Proč ho tak miluju:

Protože má povahu, kterou u postav tak zbožňuju. Klaďas, který ale není nudný a upjatý. Navíc ty dlouhé vlasy a tetování... A jeho meč! Miluju Zabimara (skloňuje se to tak?). A Renjiho bankai je vážně epický. A Renji umí být i vtipný!


7. Mello (Death Note)

Mihael KeehlNěco o něm: 

Mello, celým jménem Mihael Keehl pochází z Wammyho domova pro nadané děti, stejně jako Near, s kterým neustále soupeří. Mello odešel z domova v patnácti letech a protloukal se na vlastní pěst. Spřáhl se s mafií. Rád nosí kožené oblečky a miluje čokoládu. Je dětinský a impulzivní, ale také nesmírně inteligentní.

Proč ho tak miluju:

Mello se mi v některých věcech hodně podobá. Miluje čokoládu. Je dětinský a děsně tvrdohlavý. Navíc je to blonďák! Kdo by ho nemiloval? Ve svojí původní fanfiction na DN s ním moje postava dokonce skončila a vzala si ho. No není to slaďoušek?


8. Death the Kid (Soul Eater)

Death the Kid Něco o něm: 

Death the Kid je synem Shinigamiho, a sám je také shinigami. Jako zbraně má dvě pistole - sestry Thompsonovy. Kid je naprosto posedlý symetrií - vše musí být v dokonalé symetrii, především jeho dům. Dokáže kvůli tomu opustit i bojiště.

Proč ho tak miluju:

Kvůli jeho symetrii. Je to jedna z nejvtipnějších postav, které v Soulovi jsou. Navíc je to fešák a v boji je nepřekonatelný.


9. Takumi Usui (Kaichou wa-maid Sama)

Takumi UsuiNěco o něm: 

Takumi pochází z bohaté rodiny a chodí do školy spolu s Misaki, kterou neustále škádlí. Ví o jejím tajemství a náležitě jí to dává sežrat. Je to ale hodný kluk a na Mise mu vážně záleží. Neustále ji ochraňuje. Bydlí sám.

Proč ho tak miluju:

Blonďák No 1 přichází. Ano, tady je král všech blonďáků. Usui je prostě král všech. Tečka. Dokonalý, vtipný, stará se o svoji vyvolenou a nic mu nezabrání se za ní i porvat. Kdo by takového kluka nechtěl?


10. Cecil Aijima (Uta no prince-sama)

Cecil AijimaNěco o něm: 

Cecil je zpívající indický princ. Má hlas jako bůh (no vážně). Dokázal se proměňovat v kočku. Má slabost pro Haruku.

Proč ho tak miluju:

Je to INDICKÝ princ. Víc nemusíte slyšet. Říká vám něco Tygří sága? Tak Cecil je ztělesněním toho, jak jsem si představovala Kishana s Renem (v podstatě). Navíc Cecil zpívá naprosto kouzelně... nejde ho nemilovat.


A pár dalších:

Kisuke Urahara (Bleach)


Near (Death Note)


Ren Jinguuji (Uta no prince-sama)


Honey (Ouran High School Host Club)


Justin the Law (Soul Eater)


Tsume (Wolf's Rain)


Coyote Starrk (Bleach)


Spirit Albarn (Soul Eater)


A nakonec BONUS! Nejkrásnější z nejkrásnějších! Bleach chlapci:


Charlotte a jeho diva kostým 

 photo Szayel22.jpg

Růžová to může... Tydydudu.... Szayel v plné kráse.


Vážně bych ráda zjistila, jakého zubaře má Nnoitra.... 


Stejně jako Shinji...


Zato D-Roy by si měl najít lepšího zubaře.

A na dobrou noc jednoho Mayuriho... Kdo by s ním šel na rande? :D



Zdroje:
Myanimelist

11 komentářů :

  1. A co takovej Sebastian z Kuroutsitsuji? :) Nebo Kirito ze SAO? Pro černovlasý mám zas slabost já. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jedno z anime jsem zatím neviděla, takže nemůžu soudit, ale jsem si jistá, že Seby se tam časem taky dostane, až se na K.mrknu :)

      Vymazat
  2. Osobně se stotožňuju jen s Usuiem :D Jinak mám trochu jiný vkus :D

    OdpovědětVymazat
  3. No tak Usui nesmí chybět!! :-D A já bych přidala ještě pár chlapců ze SAO, Naruta, Kuroshitsuji, Kuroko no Baske/Basuke/Basket, Free!, K-Project, NO.6, 07 Ghost... a Gina z Hotarubi no Mori e!!! <3 :3 A Howla! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak většinu anime, i když je znám, jsem neviděla. Rozhodně mám raději Hanabusu než toho blonďáka, kterého jsi zmínila před ním. Ale i tak závidím kámošce takovou maličkost jako je přívěšek s Takumou. :D Usui ♥ K tomu víc ani dodat nejde, jak je dokonalý. :D Tamaki mi naopak moc vtipný nepřipadal a na OHSHC jsem se ani nedodívala... To mě baví, těším se na další takové články!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám úchylku na blonďáky :D Asi bych se na nějaké to anime taky mohla mrknout, a ne to jenom číst :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Warner že... :D A ano, podívej. Ale pozor, pak asi nebudeš koukat na nic jinýho

      Vymazat
  6. Hlasuju pro Usuie, jinak mezi moje oblíbence patří převážně ti, které ty nesnášíš (jo, mám ráda Kyouyu, když si sundá brýle, tak zastíní všechny :P).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, bez brýlí je to celkem zabiják :D Docela jsem koukala...

      Vymazat