neděle 26. dubna 2015

24-hodinový read-a-thon | Duben 2015 - Mé plány a jak si vedu


Včera (a zčásti ještě dnes) probíhá 24-hodinový read-a-thon pod jménem Deweyho. Rozhodla jsem se zúčastnit i toho, který pořádá Terra z blogu She is a bookaholic, protože ten minulý byl vážně skvělý.

Jsem nemocná, tak proč toho nevyužít. Zvolila jsem si víc knihy, alespoň budu mít pořádnou motivaci (nezaručuju, že v polovině neodpadnu a nepůjdu spát nebo koukat na Bleach). A tady jsou!



Je toho hodně, ale něco už mám rozečteného. Ráda bych dočetla Upírova pomocníka a Prororctví, to je priorita. Pokud se bude dařit, tak bych ráda stihla i Destroy me ze sbírky novelek a případně rozečetla Havraní bratrstvo nebo re-readovala The Selection. Na večer pak mám ve čtečce rozečtené Shifting Fate,

Můj čtecí pokrok

0:30 Začínám číst Proroctví od Jamie McGuire. Dávám jednu kapitolu.

1:05 Zhasínám a beru čtečku. Ještě si přečtu jednu kapitolu Shifting Fade.

10:05 Beru si Upírova pomocníka a pokračuji, kde jsem včera skončila.

13:10 Dočten Upírův pomocník. Co budu číst dál?

14:20 Začínám číst The Selection.

Někde během toho jsem usla. Po x hodinách a pár dílech Bleache...

21:50 Pokračují se Selekcí.

0:00 chybí mi tak 70 stran ze Selekce. Jdu spát.


4 komentáře :

  1. Jsem moc zvědavá, jak to všechno zvládneš!:)) To já už v deset večer na čtení ani nevidím, jak jsem vždycky ospalá:D Selekci bych si taky chtěla přečíst:) Jak se ti zatím líbí?

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tvůj výběr vypadá zatraceně dobře! Selekce je skvělá a zbytek knih vypadá taky dobře, tak držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý výběr. Četla jsem recenzi, bylo to dobrý, ale nic extra, recenzi si můžeš přečíst tady - http://dreamer-scribbler.blogspot.cz/2015/04/umirnena-verze-hunger-games.html . Nechápu, že se dokážeš soustředit, když čteš tolik knih najednou. Já zvládám tak maximálně dvě, víc ne.

    OdpovědětVymazat