neděle 8. srpna 2021

Recenze - Bambilion životů košišty Pusheen

Oficiání anotace

V této sbírce najdete Pusheen v jejích nejrozkošnějších podobách: od klasické šedé mourovaté, kterou znáte a milujete, až po její jednorožčí, dračí, mimozemská, dinosauří, či dokonce psí alter ega. Tahle košišta prostě všechny svoje životy rozjíždí naplno. Teď můžete zjistit, u čeho přede, a odhalit, proč ji tolik lidí zbožňuje. V téhle báječné sbírce komiksů a ilustrací objevíte i nikdy neviděné obrázky – pro milovníky Pusheen naprostá povinnost!

Proč jsem si knihu vybrala?

Protože je to cute a vysoce návykové! A roztomilost Pusheen nezná mezí!

Hodnocení

Všemi milovaná košišta Pusheen je zpět se zbrusu novou sbírkou minikomiksů a ilustrací. A že je na co se těšit! Na rozdíl od první knihy tu totiž kromě klasické šedočerné kombinace najdete i její další alter ega - dinosauří, jednorožčí, psí a mnohá další. Nezáleží na tom, zda Pusheen už nějakou dobu znáte nebo ji vidíte poprvé - komiks je úplně pro každého! Čeká vás jízda plná roztomilosti, krátké scénky z každodenního života košišt a daleko víc! 

Bambilion životů košišty Pusheen je již čtvrtou Pusheen publikací, která u nás v překladu vyšla a zároveň druhou sbírkou komiksů (první byla Já, košišta). Autorkou a ilustrátorkou je Claire Beltonová. Pusheen asi nemusím představovat - roztomilá šedomourovatá košišta si našla své fanoušky po celém světě - ať už díky komiksům, ilustracím či roztomilým GIFům na sociálních sítích. Ve zbrusu novém komiksu se opět dočkáme výjevů z každodenního života košišt a problémů, s kterými se musí potýkat. Tentokrát se dočkáme i zbrusu nových Pusheen alter eg - mezi mé oblíbence patří zejména číčorožec, dinočičiny a pastelové Pusheen. 

Je to rychlé a roztomilé čtení, které budete mít za 20 minut přečtené. Skvělé na zlepšení nálady a zahnání depky. Výhoda? Můžete ji číst stále dokola! Cílová skupina? Kdokoliv, kdo miluje čičiny a ostatní zvířátka! Skvělý dárek k narozeninám či Vánocům. Můj osobní názor? Potřebujete to. První svazek jsem četla už snad padesátkrát, vždy před zkouškami na vysoké. Stres hned zmizel. A pokud by vám to snad nestačilo, jsou tu další Pusheen knihy, které můžete zkusit - Pusheen peče! a Omalovánky Pusheen. 

Celkové hodnocení: 4.5 z 5 hvězdiček

Děkuji společnosti albatrosmedia.cz za poskytnutí recenzního výtisku.

Více o knize ZDE


Vše důležité už bylo řečeno, a tak se mrkneme na nějakou tu ukázku, ať máte trochu představu!




Zdroje:

Anotace a obálka

Žádné komentáře :

Okomentovat